Ter Zake Kwaliteit staat voor je klaar

Interim

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Zoek je een kwaliteitsadviseur of kwaliteitsmanager? Dan ben je bij Ter Zake Kwaliteit aan het juiste adres.

Wil je een afdeling kwaliteit opgezet hebben of heb je ondersteuning nodig om drukte op te vangen? En ook als je op zoek bent naar specifieke kennis kun je ons inhuren. Wij zijn van alle markten thuis. Je kunt ons onder andere inzetten voor:

  • Ter vervanging van een kwaliteitsmanager of kwaliteitsadviseur
  • Onderhouden of opzetten kwaliteitssysteem
  • Procesbeschrijvingen opstellen
  • Risico-analyses uitvoeren

Wij werken zelfstandig aan het vooraf overeengekomen doel maar staan in nauw contact met de verantwoordelijken binnen jouw organisatie. Tevens werken we altijd samen met de medewerkers uit de organisatie. Het doel moet altijd zijn de medewerkers bewust te maken van hun handelen zodat zij uiteindelijk de Plan-Do-Check-Act cyclus rond kunnen maken en dus continu hun processen kunnen verbeteren. Met Ter Zake Kwaliteit kunnen wij dit proces of een onderdeel daarvan begeleiden.

Voor wie?

Tijdelijk ondersteuning nodig op het gebied van kwaliteit? Dan kunnen wij van Ter Zake Kwaliteit je hier bij helpen.

Kosten?

Vooraf bespreken we de randvoorwaarden van een project en ontvang je een offerte. Hierdoor weet waar je aan toe bent. Je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Neem contact op als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt.

Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-kwaliteit.nl