Ter Zake Kwaliteit biedt inzicht

Procesbeschrijving

Wil je inzicht in de werkwijze van je organisatie? Wil je weten waar je kunt verbeteren? Op eenvoudige wijze stellen we samen met medewerkers de processchema’s op. We brengen in kaart wat de (primaire) processen zijn en beschrijven deze.

Het beschrijven van de processen heeft als doel om inzicht te krijgen in de huidige werkwijze. Door gezamenlijk met medewerkers de processen te beschrijven worden de medewerkers er ook toe aangezet om kritisch naar de processen en hun eigen handelen te kijken. Waarom doen we dit eigenlijk zo? Kan het niet beter? Kunnen we efficiënter werken?

Het beschrijven van processen is er dus op gericht om de medewerkers bewust te maken van hun eigen handelen. Medewerkers worden er zo toe aangezet om kritisch te kijken naar hun eigen werk.

We gebruiken hiervoor een laagdrempelige tool, gemaakt in Excel, waarmee eenvoudig een procesoverzicht gegenereerd kan worden door de stappen in te voeren. Dus geen dure onnodige software, maar een Exceltool waarmee snel een procestekening kan worden gemaakt.

Het eindproduct is een overzicht in al je processen, maar bovenal medewerkers die zich bewust zijn van de processen in de organisatie.

Voor wie?

Wil je verbeteren? Inzicht krijgen in de werkwijze van je organisatie, afdeling of team? Dan kunnen wij van Ter Zake Kwaliteit je hier bij helpen.

Kosten?

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op als je ook je processen beschreven wil hebben.

Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-kwaliteit.nl