Ter Zake Kwaliteit biedt inzicht

Risico-analyse

Wat zijn de risico’s in jouw processen? Heb je blinde vlekken? Samen met de medewerkers van je organisatie brengen we de risico’s in je processen in kaart.

Het weergeven van de risico’s heeft als doel inzichtelijk te maken welke risico’s in je processen niet of onvoldoende beheerst zijn. Door samen met de medewerkers processtap na processtap na te gaan waar mogelijke risico’s zich bevinden brengen we niet alleen de risico’s in kaart, maar maken we ook de medewerkers bewust van eventuele risico’s. Is iedereen zich bewust van de risico’s binnen de organisatie?  Welke risico’s zijn er wel, maar heb je niet onder controle?

Het in kaart brengen van de risico’s heeft niet alleen als doel om de risico’s in kaart te brengen, maar met name om de medewerkers bewust te maken van deze risico’s.

We werken hier met een laagdrempelige tool in Excel zodat risico’s snel inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Het eindproduct is niet alleen inzicht in je risico’s, maar bovenal medewerkers die zich bewust zijn van de risico’s binnen je processen.

Voor wie?

Wil je weten waar jouw risico’s liggen? Inzicht krijgen in de risico’s waar je acties op uit moet zetten? Dan kunnen wij van Ter Zake Kwaliteit je hier bij helpen.

Kosten?

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op als je ook inzicht in je risico’s wil hebben.

Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-kwaliteit.nl