Ter Zake Kwaliteit biedt inzicht

Verbeteringen vasthouden

Hoe zorg je er voor dat een voorgestelde verbetering beklijft? Een adviesrapportage opleveren en vervolgens de organisatie succes wensen is eenvoudig. Maar daarmee zijn er nog geen verbeteringen doorgevoerd.

Een verbetering wordt pas doorgevoerd als medewerkers weten waarom ze een wijziging doorvoeren. Iemand moet intrinsiek gemotiveerd zijn om een nieuwe werkwijze zichzelf eigen te maken. Daarom wordt het inzichtelijk maken van de processen en risico’s altijd samen met de medewerkers gedaan. Wil je echter dat de veranderingen beklijven dan kan het goed zijn om dit te blijven herhalen bij de medewerkers.

Door op de werkvloer aanwezig te zijn kan Ter Zake Kwaliteit ondersteunen bij het veranderingsproces. Dit kan op verschillende manieren. We kunnen wijzigingen monitoren en hier periodiek verslag over uitbrengen, maar ook is het mogelijk om medewerkers te coachen of te kiezen voor training-on-the-job, waarbij we meelopen met een medewerker. Op deze manier zorgen we er voor dat de medewerkers op de werkvloer de gewenste verbeteringen omarmen en zich eigen maken. De kracht zit hem daarbij in de herhaling.

Voor wie?

Wil je ook dat verbeteringen worden vastgehouden? Kun je ondersteuning gebruiken bij het doorvoeren van deze verbeteringen? Dan kunnen wij van Ter Zake Kwaliteit je hier bij helpen.

Kosten?

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op als je ook de verbeteringen wil verankeren in de organisatie.

Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-kwaliteit.nl